Ако искате да прекарате една незабравиме вечер на Нова година,

...
Ако искате да прекарате една незабравиме вечер на Нова година,
Коментари Харесай

Посрещнете Нова година с Борис Солтарийски и звездната програма на Терма Еко Вилидж в Кранево! Изненадите започват още от Бъдни вечер

Ако желаете да прекарате една незабравиме вечер на Нова година ,  в Кранево наоколо до Варна е Вашето място!

През тази година в неповторимия комплекс ще гостува Борис Солтарийски като главен реализатор, дружно с Балет " Рикардо " и  фолклорен състав " Феномени " , и Христо Василев и Бенд от " Гласът на България " .



Коледно-новогодишната стратегия стартира още на 24 декември, Бъдни вечер , когато
е готова богата коледна софра , за която можете да видите повече ! Коледа ще бъде с реализатори и коледари. През седмицата от 28 декември до 1 януари всеки ден има разнообразна програма за развлечения, в това число и представления на ледена пързалка от " Палячи " и шоу стратегия от фигурно пързаляне и музика онлайн. Новогодишната оферта можете да видите! 



Един от най-красивите комплекси в Североизточна България е ситуиран на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, до естествения резерват „ Балтата “.  Това същинско украшение, ситуирано на повърхност от 4 хектара, включва два превъзходни петзвездни хотела " Терма Еко " и „ Терма Палас ”, всеки с басейни с минерална и морска вода, и специфична постройка за настаняване „ Терма камп & пул ”.

Хотелите са оборудвани с заведения за хранене, предлагащи европейска и обичайната българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, питейни заведения, пицария, спортни площадки, игрища, тенис кортове, зони за отдих в парка, база за конна езда, съвременни двуетажни вили, ситуирани на няколко метра от морския бряг, като има и оборудван плаж .



„ Терма Вилидж “ е основан по подобен метод, че да задоволява потребностите на всички посетители. Той е идеалното място за тези, които ценят и обичат хубостта на природата, дейния отдих и екологията. Неслучайно девизът му е " Екология, спорт, здраве! "



В момента бижуто в Кранево е подготвило разнообразни есенно-зимни предложения за своите клиенти. Сред тях са " СПА Брънч на Брега на Морето ", 10% Есенни отстъпки във Вили Терма Еко ", 10% отстъпка в ресторат " Терма Бийч " в случай че ползвате СПА услуги над 60 лева, Спа Ден в " Therma Eco Village " с герапия по желание и доста други. Всички предложения можете да откриете  !

КОНТАКТИ

Адрес: Масив 25, Кранево 9649, България

Тел. рецепция: +359 883 444 933

Тел. резервации: +359 882 97 50 56

e-mail: [email protected]

 



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР