Ако имаше санкции още през 2008 г., след като Русия

...
Ако имаше санкции още през 2008 г., след като Русия
Коментари Харесай

Татяна Пучкова: Ако имаше санкции за Русия през 2014 г., нямаше да се случи това в момента


Ако имаше наказания още през 2008 година, откакто Русия навлезе в Грузия, имам вяра, че нямаше да се случи това в Крим. Ако имаше същински наказания за Русия поради Крим през 2014 година нямаше да има случая в Донбас и Луганск. Ако имаше такива за Донецк и Луганск нямаше да има това, което е сега. Те усещат безотговорност и вършат, каквото желаят.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Татяна Пучкова, която е шеф на украински самостоятелен мозъчен концерн за външна политика.

„ Според мен този режим (б.р. в Русия) е доста по-лош от режима на Хитлер, тъй като тези хора и крадат, те имат милиарди долари, а популацията е оскъдно. За тях е физически значимо да останат на глас. Една страна толкоз близка като просвета физически да бъде свободна е голяма опасност за тях “, добави тя.

Пучкова добави, че тя е на 3/4 рускиня и в никакъв случай не е срещала проблем с това в Украйна.

„ Очаквах войната да се появи, виждах рисковете. Разбира се не имах вяра, че ще бъде толкоз ужасяваща. Осъзнавайки заплахата, изведох фамилията си в България, инцидентно избрах София, тъй като културата е близка “, изясни още тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР