Ако има нещо, което ще виждаме често върху ноктите през

...
Ако има нещо, което ще виждаме често върху ноктите през
Коментари Харесай

23 страхотни идеи за маникюр на нежни вълни

Ако има нещо, което ще виждаме постоянно върху ноктите през топлите месеци, то това са другите вълнообразни. Сред изобилието от рисунки и украшения, те безспорно се открояват като тренд, който си заслужава да пробвате. Точно по тази причина и днешната ни селекция от Инстаграм профилите, които следим, събира на едно място забавни вариации на вълнообразните линии.

Понякога припомнят на цветна дъга, различен път се преплитат, а най-често следват дължината на нокътната плочка, правейки я да наподобява по-красива и изящна. Така че хващайте вълната и пробвайте някое от днешните ни оферти, тъй като няма никакво значение дали поддържате ноктите си дълги или къси. И в двата случая този наподобява ужасно.

Другото му преимущество е, че от една страна може да бъде доста гальовен и, като се употребява единствено един цвят върху безцветна основа, който образува няколко талази. Но може да бъде и в другата прекаленост – да комбинира разнообразни ярки тонове, тъй като знаете какъв брой настоящи са зеленото, оранжевото, синьото, лилавото... И в случай че се чудите по какъв начин тъкмо да ги употребявате в маникюра си, вълнообразните линии са един добър метод да бъдете по-смели в избора си за летните дни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР