Ако има несъгласие по този повод, защо не? От там

...
Ако има несъгласие по този повод, защо не? От там
Коментари Харесай

Ново искане: Първо националния празник, после преименуване на катедралата „Св. Александър Невски“

„ Ако има противоречие по този мотив, за какво не? От там нататък следват и още неща, които могат да се създадат – преименуване на улици, а за какво не и патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски “. Много е мъчно да обясниш на един човек, който вижда тази постройка, за какво е наречена по този метод. А доста малко хора знаят, че българите 10 години са събирали пари за този храм и първото му име е „ Св. св. Кирил и Методий “ – по този начин някогашният дипломат на България в Израел Румяна Бъчварова разяснява би трябвало ли да се сменя националния празник от 3 март на 24 май пред бТВ.

Мисля, че беше неточност това изостряне на връзките сред политически сили, които стоят на едно място в спектъра – център-дясно, сподели тя за връзките сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ през последните две години преди да сформират общ кабинет.

Тя се съгласи, че е проблем неналичието на съдружно съглашение сред ръководещите партии, само че акцентира, че даже и да има търкания, съумяват да намерят решение.

Аз мисля, че това беше едно положително решение за България – да имаме едно такова държавно управление. Реалностите са такива, обществото е такова и ние не можем да вършим политика отвън това, което то желае. Въпрос на политически умения е, с цел да забележим по какъв начин ще продължи този кабинет, разяснява тя и акцентира, че ротацията не подсигурява оцеляването на едно държавно управление, а съставянето му.

Промените са безусловно нужни, сподели тя за промените в конституцията.

Това е добър метод за ново решение, тъй като видяхме, че капацитетът на служебните кабинети се изчерпва, когато те следват едно след друго, разяснява концепцията за промяна на статута на служебните държавни управления.

Това е поредност от проблеми, които са се натрупали. Те за почват от възпитанието, минават през обществената среда и метода, по който тече правораздаването- Обикновено се пропуща, че е доста значимо в такива случаи да се заложи на предварителната защита, което е най-сигурния метод, разяснява тя случая с нарязаното в Стара Загора момиче и добави: Усещането за правдивост, което от ден на ден липсва в обществото, не може да бъде върнато без промени в правосъдната система, сподели тя.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР