Ако има една тема, по която мъжете са особено чувствителни,

...
Ако има една тема, по която мъжете са особено чувствителни,
Коментари Харесай

Няколко съвета, ако мъжът ви започне да „губи“ коса

Ако има една тематика, по която мъжете са изключително чувствителни, това изрично е косопадът. Няма различен детайл от външния им тип, който да ги изпълва с толкоз неустановеност и комплекси, колкото оредяващото теме.

Това, несъмнено, е изцяло разбираемо. Ние се идентифицираме с косата си и когато положението на косата се промени, това се отразява на самата ни персона.

Ето за какво при появяването на първите признаци на косопад при мъжете е значимо по какъв начин ще се повдигне тематиката и по какъв начин ще се действа по-нататък с грижата за косата в фамилията. Няма по какъв начин смяната на външния тип и самочувствието на един от членовете на фамилията да не се отрази на всички останали.

И защото тематиката е деликатна, ето по какъв начин може да методите:

Изслушайте и успокойте, само че не омаловажавайте казуса

 a Istock

Почти 100% несъмнено е, че мъжът ви ще повдигне въпроса в един или различен миг. Ще желае да показа раздразнението или разочарованието си от това, че го е сполетяла същата орис като на татко му или дядо му по майчина линия.

Изслушайте го и го успокойте, че косопадът и оплешивяването в наши дни могат да се третират доста сполучливо.

Не се опитвайте обаче да омаловажите казуса. Загубата на коса е съществено положение, което желае навременна интервенция. Когато това се случи в точния момент или в ранен етап, резултатите ще са доста положителни.

Променете метода на живот на всички у дома

Жената е тази, която дефинира менюто и фамилните занимания. Затова и от нас зависи значително дали фамилията ще се храни здравословно, ще живее в спокойна среда вкъщи и ще се движи задоволително на открито.

За да помогнете на половинката си в търсене на решение на косопада, може да въведете в менюто тези храни, които се отразяват позитивно на здравето на косата - ядки, риба, повече плодове и зеленчуци и по-малко мазни и пържени храни.

Дори не е нужно да обявявате на висок глас за какво и какви промени вършиме в фамилното меню. Просто сервирайте храна, която ще е по-полезна освен за косата на мъжката част, само че и за общото здравословно положение на всички вкъщи.

Що се отнася до спокойствието, то е от основно значение въобще за атмосферата вкъщи.

 a Istock

Дори да преминавате през спешен интервал, пробвайте се да овладявате страстите и нервите си, тъй като те в никакъв случай не са били положителни съветници при разрешаване на проблемите.

Изберете дружно подобаваща козметика за мъжки косопад

Знаем по какъв начин мъжете избират с какво да измият косата си. Обикновено взимат първия попаднал пред очите им шампоан. Защо това да не е подобаваща за косопада козметика като швейцарската серия на?

 a Revalid

Всички техни артикули против косопад съдържат новаторската дейна съставна част Redensyl®, която е с ориентирано деяние към клетките на дермалните папили и външната коренова обвивка на косъма като дейно подтиква растежа на косата.

Серията включва новият за мъже, и.

 a Revalid

Енергизиращият шампоан срещу косопад съдържа дейната съставна част SantEnergy, която съставлява дестилат от растението Yerba Santa и има непосредствено стимулиращо деяние върху космените фоликули и стволовите кафези.

Комбинацията от Redensyl и SantEnergy защищава скалпа и косата от свободните радикали и оксидативното увреждане, укрепва косъма и неговата плътност и ускорява растежа на косата. Обогатената формула с дестилат от пелин от швейцарските Алпи нежно почиства и овлажнява скалпа и косата.

Не се концентрирайте единствено върху косопада

Когато сте взели всички ограничения - повече спорт, уравновесено хранене и енергизиращ шампоан за коса на, спрете да се вглеждате всеки ден в косата на мъжа си и да коментирате въпроса. Без значение с каква прическа е, той продължава да е “вашият ” човек.

А в случай че и вие се замисляте за здравето на косата и ви тормози количеството косми, които виждате на възглавницата заран, разгледайте дамската серия на шампоаните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР