Ако хората около вас трябва да направят списък на действия,

...
Ако хората около вас трябва да направят списък на действия,
Коментари Харесай

Да бъдем по-любящи - как и защо

Ако хората към вас би трябвало да създадат лист на дейности, които съгласно тях демонстрират и показват обич, има огромна възможност изброените образци да са идентични, включващи сходни качества. Изразяването на любов, сексуалността и грижата са универсално считани за демонстрация на любящо държание (по сходен метод има съответни дейности, които се разпознават като противоречащи на любовните чувства).
Прочетете още
Подхождайки към себе си и своите взаимоотношения с тази самодейна вероятност, може да променим хода на връзките си и да се развием в по-любящи персони. Как можем да бъдем по-любящи? Насочете вниманието си към това какво вършиме, а не какво казвате - Направете крачка обратно и се запитайте: Как в действителност се отнасям към колегата си? Моите дейности подхождат ли на думите ми? Един потребен метод да разгледате този въпрос е да извършите лист с държанията и дейностите, които бихте определили като любящи, след което се запитайте дали те дават отговор на вашите. Какви съответни неща можете да извършите, с цел да бъдете по-любящи?

Например, в случай че заявите, че е значимо за вас да подкрепите независимостта на колегата си, само че реагирате отрицателно и се разстройвате всякога, когато обичаният човек желае да излезе дружно с приятелите си, би трябвало да измененията държанието си, с цел да дават отговор дейностите на вашите убеждения. Има доста сходни образци от всекидневието, открийте и отбележете вашите модели и се пробвайте да ги измененията по метод, който демонстрира схващане и същинско любящо отношение към половинката.

  Бъдете подготвени да давате повече

 За да може една връзка да се развива добре и да се радваме на споделеност и хармонични връзки, би трябвало да знаем, че салдото е от огромна значимост – всички ние имаме избрани потребности и неща, които пожелаваме от колегата си, само че от време на време забравяме, че с изключение на да желаеме, е належащо и да даваме от себе си. За да си спестим ненужно напрежение във връзката постоянно можем да проведем открит диалог, с цел да сме наясно от какво се нуждае обичаният човек и да се опитаме да го дарим с повече внимание и схващане, да споделяме без терзания, да бъдем подготвени за взаимни отстъпки, да демонстрираме привързаността си един към различен – всички тези дребни неща ни оказват помощ да бъдем по-любящи.

Трябва да знаете по кое време да отстъпите

Когато се намирате в разгорещена кавга с колегата си, най-хубавото и любящо нещо, което можете да извършите е да преглътнете егото и да отстъпите.

Пуснете своя залог в спечелването на разногласието в интерес да подобрите връзките си.

Това не значи, че би трябвало внезапно да се съгласите с всичко, което споделя вашата половинка и да спрете да имате мнение. Точно противоположното, едностранното разоръжаване е рационално решение да поемем по високия път, а не да реагираме прекомерно прочувствено, преигравайки обстановката. Дори и най-силните причини могат да бъдат разсеяни, когато отвърнете с нещо топло и разбиращо, изразявайки физическа любов и наблягайки, че да сте покрай другия човек е по-важно за вас, в сравнение с да сте прави.

Заглушете вътрешния отрицателен глас  

Всички ние сме изумени от сериозен интуиция, който основава собствен разговор на разрушителни мисли към себе си и другите. Тези „ гласове “ освен вредят на нашата убеденост и самочувствие, само че провокират отрицателно влияние и върху интимните ни връзки. Критичният ни интуиция предизвиква защитните ни сили и понижава доверието ни към другите - от време на време тези мисли идват под формата на самонападения, а различен път те нападат обектите на нашата любов. Още един метод, по който гласът работи, е посредством даване на неприятни препоръки, да вземем за пример: „ Не можеш да вярваш на никого “ или „ Не бъди прекомерно уязвим/а “. Спрете да развивате в главата си отрицателни сюжети за диалози и обстановки, това не са действителни обстоятелства! Идентифицирането на съответни неща, които вашият сериозен интуиция споделя за вас и връзката ви, е първата стъпка към разбиването на модела.

Обичайте себе си същински и не спирайте да се развивате

Лиса Файърстоун, клиничен психолог и създател на редица проучвания в региона на взаимоотношенията, споделя, че последни изследвания демонстрират, че „ самостоятелното благополучие и самочувствие са основни фактори за установяване на сполучлива връзка “. Целият напън и напрежение, които може да окажете върху себе си, с цел да намерите „ верния “ сътрудник, няма да имат огромен смисъл, в случай че не сте в естетика със себе си, приемайки и обичайки се тъкмо такива, каквито сте. Може да звучи тривиално, само че обичта към себе си е в основата на всяка позитивна смяна, а колкото повече се развивате като мощен, убеден, неотбранителен субект, толкоз по-голяма е вероятността да намерите благополучие с различен.

 Следването на тези дребни, само че значими рекомендации освен ще ви направи по-любящи, само че и ще притегли повече обич към вас. За страдание, на доста хора концепцията за обич е по-привлекателна и комфортна, в сравнение с същинската фамилиарност и съгласуваност. Да виждаме любовта като артикул на дейностите, може да ни помогне да се освободим от нашата фикция за нея и същински да изживяваме моменти на взаимна любов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР