Ако хората е трябвало да протестират наистина активно, е трябвало

...
Ако хората е трябвало да протестират наистина активно, е трябвало
Коментари Харесай

Иван Шишков: Има три варианта за трасето на АМ Струма

Ако хората е трябвало да стачкуват в действителност интензивно, е трябвало да го създадат, когато са се правили разновидностите на трасета на Автомагистрала " Струма ". В момента имаме три разновидността на трасета, само че няма определен подобен през Кресненското дефиле.

Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, представен от БиТиВи, във връзка митинга на поданици от Кресна против построяването на Автомагистрала " Струма " в Кресненското дефиле. По думите му няма смисъл да се нагнетява ненужно напрежение с митинги в района.

Той бе безапелационен, че все още няма определен съответен вид от кое място тъкмо да премине автомагистралата.

Това, което сме създали, и това, което евентуално е заблудило хората да излязат на митинг, е, че аз съм одобрил един обстоен организационен проект, извънредно дребен, който на процедура довършва един пътен възел - краят на автомагистралата посока от Гърция към София. Става дума за 200 метра, ще довършим тази пътна връзка, разясни Шишков.

Министърът добави, че този обстоен проект няма общо с разновидностите за градеж на Автомагистрала " Струма " през дефилето и не ги предопределя.
 Жители на Кресна излязоха на митинг поради Автомагистрала
Жители на Кресна излязоха на митинг поради Автомагистрала " Струма "

Демонстрантите упорстват пътят през Кресненското дефиле да остане като алтернативен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР