Ако до вчера "Издислав“ на Фики Стораро беше на мушката

...
Ако до вчера "Издислав“ на Фики Стораро беше на мушката
Коментари Харесай

Емилия хвърли 20 бона за парче с Кости, усмяха го като Издислав

Ако до през вчерашния ден "Издислав “ на Фики Стораро беше на мушката на подигравките поради безумният британски на изпълнителя, то в този момент колежката му и някогашна дуетна половинка Емилия е на път да го засенчи. Песента й "Deals ", която е взаимно с ултра скъпия Кости я опустоши, вместо да и сътвори имидж в чужбина.

За плана си с хитмейкъра Кости Йонита, обичаният на русокоската се е бръкнал над 10 000 евро, разкриват източници на HotNews. Румънецът е един от най-скъпите композитори на Балканите, а с цел да имаш парче с него би трябвало много съществено да се изръсиш. При това той не прави продукции с всички, които могат да си го разрешат. Емилия или по-скоро индивида до нея - Башур е подготвен на всичко, с цел да издигне жена си на пиедестала, уверен че тя може да има интернационална популярност. Именно заради тази причина налива като оглупял тежки суми в кариерата й, разискват наблюдателни. Феновете на русокоската от Гълъбово обаче са на мнение, че най-старите й планове са тъкмо нейната буря, а занапред да се прави на съвременна или втора Галена е просто неуместно и безрезултатно начинание.

Като неуместна и смешна я дефинират и в опита й да пее на британски език. Меломаните разясняват, че равнището й пада под това на Фики, който беше усмян преди време поради прочувственото си Is This Love, именувано иронично "Издислав " поради кофти британския на артиста.

"По всичко проличава, че британският на певицата е на равнище третокласник и до момента не го е практикувала ", разясняват в средите. "Текстът е неправилен и граматиката е неточна. Емилия е изпяла песента доста добре, само че бих я посъветвал да записва песни на непознати езици с хора в студиото, които приказват и схващат дадения език. Нормално е да има акцент, само че на нея не й се схваща! “, „ Английският й нещо май не е както би трябвало. Трябва да поработи над произношението “, разясняват под видеото.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР