Ако Борисов се опита за пореден път да открадне изборите

...
Ако Борисов се опита за пореден път да открадне изборите
Коментари Харесай

Манолова: Борисов ще бъде наказан, ако опита да открадне изборите


Ако Борисов се опита за следващ път да открадне избори те от българския народ, ще бъде осъден и избори те ще са отворени. Няма логичност ГЕРБ да е победител на идващите парламентарни избори. Хората не ги желаят. Колкото и гласове да купуват, колкото и компании да смачкат, колкото и хора да притискат, няма по какъв начин българите още веднъж да изберат Борисов.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ Мая Манолова пред медиите във Враца, където през днешния ден се срещна с жители.

Борисов се провали и всеки негов ден във властта се мери в умряли души без здравна грижа. Властта безусловно изпусна пандемията, а хора с други болести не получават съответна лекарска грижа и губят живота си. На седмична база смъртността е два пъти повече спрямо предходната година, уточни Манолова.

Тя акцентира, че в Бюджет 2021 няма нищо за елементарните жители и за бизнеса. Парите от Фонда за възобновяване и резистентност, още веднъж ще отидат при другарските компании на властта, в случай че ги оставим на това държавно управление. 3 милиарда лева за саниране, съвсем 1 милиарда лева за ЖП гари, няколко стотин милиона за създаване на индустриални зони. Всичко това е за строителните компании, които са добре охранени от властта. А останалият бизнес?, уточни Манолова.

Обидно е приходите в България да са 500-600 лева, по тази причина приоритет на „ Изправи се.БГ “ е фрапантното повишение на приходите на българските жители. Румъния влезе дружно с нас в Европейския съюз, само че няколко пъти усилват приходите, тъй като властта има това за приоритет. В България приоритет на властта са цялостни чекмеджета, нахранени другарски компании и персонално благополучие, безапелационна е Манолова.

Тя добави, че „ Изправи се.БГ “ взаимодейства с другите извънпарламентарни субекти за запазване на избори те. Ще създадем организация и на предпазени сървъри ще се качват всички протоколи, с цел да сме подготвени с паралелното преброяване преди Михаил Константинов да е нагласил резултатите в интерес на Борисов, изясни Манолова.

Извънпарламентарните субекти, които желаеме промени и разграждане на едноличния модел, събрани дружно, ще имаме първи резултат, съобщи тя на въпрос кой ще завоюва парламентарните избори.

Изправи се.БГ “ пое ангажимент за основаване на държавен фонд за Северозапада и други изоставащи региони, в който да се събират средства за значими за общините планове. Предвид Бюджет 2021, пари в страната има. Първата година в този фонд да са 250 млн. лева, а по-късно всяка година да се включват по 500 млн. лева, с цел да има резистентност, сподели още тя.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР