Ако бивш партньор поиска да се върне при вас, претеглете

...
Ако бивш партньор поиска да се върне при вас, претеглете
Коментари Харесай

Ако бившият поиска да се върне: Ето какво трябва да направите

Ако някогашен сътрудник изиска да се върне при вас, претеглете добре плюсовете и минусите, без значение какъв брой доста желаете да възобновите връзката. Защото след това ще бъде прекомерно мъчително да изпитате още веднъж безразличието му.

Освен това той може да е решил да се върне при вас, единствено с цел да ревизира дали чарът му към момента ви влияе. А задачата му - себеутвърждаване. Изглежда, че сте затворили вратата компактно, че се оградихте от индивида, че се успокоихте. 

И в случай че той изиска да се върне...

Трудно е да се опишат възприятията, които те обгръщат в подобен миг. Това е смут, комплициране, само че и любознание. Нежелание да виждаш никого и чудноват интерес - най-малко с едно око да погледнеш - кой е? Възниква и директният въпрос – да не би да е той?

Такава почти гама от усеща минава през душата, когато наподобява, че сте се успокоили напускайки някогашния си сътрудник, само че ненадейно по някакви признаци стартирате да разбирате, че той е податлив да се върне и да започнете всичко изначало.

 жена

Това хубаво ли е?

Трудно е да се отговори вярно на този въпрос, прекалено много негативизъм е стихотворец от предходната връзка. Свършили сте доста работа, с цел да преодолеете токсичните усеща и да простите на този мъж. Но вие с студ и настръхване, разбирате, че сте подготвени да забравите всичко неприятно, да го зачеркнете, в случай че той се появи тук и в този момент.

Това не е липса на воля, девойки, това е пристрастяване

Състоянието ви има потребност от промяна, от работа със експерт. Но в подобен миг желаете да пратите всички специалисти на света по дяволите и просто да живеете. Да живееш пълностоен живот съгласно разбиранията си значи да знаеш, че тъкмо той стои пред вратата ти. И без момент съмнение се втурнеш към него, да го прегърнеш и в никакъв случай повече да не го пуснеш.

 жена, мъж

Ако някогашен сътрудник желае да се върне при вас, претеглете добре плюсовете и минусите, без значение какъв брой доста ви се желае да възобновите връзката. Защото ще бъде прекомерно мъчително да изпитате още веднъж безразличието му, тъй като цената за възобновена посред ви връзка може да е прекомерно висока. Освен това той може да е решил да се върне при вас, единствено с цел да ревизира дали чарът му към момента работи. С цел себеутвърждаване. А вие заслужавате доста повече, по тази причина помислете добре. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР