Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка, резултат на

...
Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка, резултат на
Коментари Харесай

Манолова: Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка


" Ако бъде формирано държавно управление, то ще бъде еднодневка, резултат на голям честен компромис сред сътрудници, които между тях се назоваха " мутри ". Такъв кабинет няма да бъде учреден на правила ". Това коментира по NOVA NEWS водачът на " Изправи се, България ".

По думите ѝ цените на горивата и инфлацията са измежду най-големите проблеми. " Решението е таван на цените на главните хранителни продукти. 710 лв. минимална работна заплата са 515 лв. действително влезнали в джоба, което значи апетит при растящите цени. 50-60% от популацията са енергийно небогати. Предложението за пределна цена на горивата е наше, поддържам го ", уточни тя.

Според нея за 12 години " Лукойл " даже не е бил принуден да внася налози. " Пълна проверка би трябвало да се направи, само че няма да е дело на този парламент. Политическа партия демонстрираха двоен стандарт - съветски газ не може, само че нефт - да. Сега се чудим дали след август ще имаме газ ", сподели още Манолова. 

 

Относно предварителни избори Манолова акцентира, че нейната партия е изрядна, с подадени документи в точния момент. " Отдавна водим диалози с други обществени обединения за съставяне на обща платформа, която да предложи отбрана на българските семейства. Сред целите ни е лев надолу за литър бензин и дизел, таван на цените съществени хранителни артикули, таван на битовите сметки за енергийно бедните, както и минимална работна заплата равна на издръжката от 1220 лв.. Също по този начин привършване с работещите небогати и същинско преизчисляване на пенсиите на база осигурителния приход 2020 година или 2021 година ", показа тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР