Ако – надъхани да влезете във форма за лятото –

...
Ако – надъхани да влезете във форма за лятото –
Коментари Харесай

Най-известната неизвестна българка: С над 1 млн. последователи, никой не знае истинското ѝ име!

Ако – надъхани да влезете във форма за лятото – сте търсили фитнес видеа онлайн, е прекомерно евентуално да сте попадали на канала на Blair Walnuts (Блеър Уолнътс – бел. прев.) в YouTube. Харизматичната влогърка качва влогове със заглавия като “Шокиращо! Ям като модел на Victoria’s Secret ” и “Екстремно предизвикателство! 1000 скачания на въже за ден ”. 

С сходни дръзки имена не е чудно, че видеата ѝ набират десетки (а в някои случаи – стотици) хиляди гледания, а каналът ѝ си е спечелил над 800 000 клиента. Блеър се радва на още по-голяма известност в Tik Tok, където има над 1 милион почитатели.

Видеата, които качва, в действителност надалеч не са толкоз провокативни, колкото заглавията им. Дори в противен случай: Влоговете на Блеър носят по-скоро смешен и леко неуместен сексапил, с помощта на нейната самоирония и запаметяващ се жанр на видео обработка. 

Още по-симпатична я прави фактът, че има български корени. Блеър е родена в България на трети декември 1995 година, само че фамилията ѝ  емигрира в Щатите, когато тя е още дете. През 2018 с към този момент някогашния ѝ избраник – влогъра Ник Стоун (станал прочут с Youtube канала си “Yourwetsock ”), отпътуват за Англия, а в следствие идват да живеят и в София. В момента, неотдавна разделилата се с приятеля си Блеър се е посветила на пътувания до екзотични дестинации, влогове от които могат да бъдат открити в Youtube канала ѝ.

Макар да запечатва моменти от всекидневието си, 25-годишната влогърка резервира в загадка доста обстоятелства за себе си... като да вземем за пример името си. Онлайн псевдонима ѝ – “Блеър Уолнътс ”, е игра на думи с името героинята от известния сериал “Клюкарката ” – Блеър Уалдорф, и британската дума за “орех ” – “wallnut ”.

Като си присвоява названието на филмовата героиня, само че му придава пародийно звучене, влогърката сякаш загатва, че също желае да живее като блестяща нюйоркчанка... само че че не всеки път ѝ се получава. 

          View this post on Instagram                      

A post shared by Walnut (@blairwalnuts)

Що се отнася до същинското име на Блеър, то не може да бъде намерено на никое място онлайн. Въпреки, че семейството “Уолнътс ” очевидно е смешка, въпросът дали това важи и за първото име на влогърката остава отворен. Българските корени на инфлуенсърката, наред с ироничния дух на псевдонима ѝ, навеждат на мисълта, че “Блеър ” може също да е измислено наименование. Дали, обаче, това е по този начин, няма по какъв начин да знаем...

Изображение: https://www.instagram.com/blairwalnuts/

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР