Академия „Иновации в действие“ набира още кандидати, които желаят да

...
Академия „Иновации в действие“ набира още кандидати, които желаят да
Коментари Харесай

Набират още кандидати за Академия „Иновации в действие“

Академия „Иновации в действие“ набира още претенденти, които желаят да развият концепциите си в направленията „Ефикасно потребление на ресурсите“, „Дигитална промяна на българската просвета и традиции“ и „Образование на бъдещето“. Това оповестиха уредниците от „Солвей Соди“ АД и „Аурубис България“ АД след семинар за приложни нововъведения във Варна, на който бяха показани положителни образци за български планове, спечелили международно самопризнание.
 varna  varna2
Над 100 младежи изслушаха вдъхновяващата история на певицата DIA, чиито шлагери „Егея“, „Вено Невено“ и „Огън“ върнаха националната музика в клубовете. „Преди всяко присъединяване вземам решение, че ще се хвърля напред самоуверено, без да мисля и без предубеждения. Така постоянно съм удовлетворена от резултата. Същото е и с нововъведенията – щом човек има добра концепция, би трябвало да работи незабавно, с цел да не изтърве момента. „Иновация в действие“ ще ви научи и по какъв начин уловите този миг и да осъществите фантазиите си“, сподели DIA и прикани присъстващите да се включат в Академията.

До момента за присъединяване в тазгодишните образования са кандидатствали 30 младежи, а молби ще се одобряват до 29 януари. „Ресурсите, дигитализацията и образованието са провокации, с които новото потомство млади и амбициозни българи ще би трябвало да се оправят. Целта на „Иновация в действие“ е да ги приготви за тази реалност, като влага в тяхното бъдеще, само че и в бъдещето на цялото общество“, съобщи Спирос Номикос, изпълнителен шеф на „Солвей Соди“ АД. „Днес виждам доста младежи, които желаят да приказват за нововъведения. Пожелавам им триумф! Най-важното нещо, което бих им предложил, е да се научат по какъв начин да създадат нововъведенията основен развой – по какъв начин да го възнамеряват и по какъв начин да основат подобаваща бизнес среда за развиването на концепциите им“, добави Тим Курт, изпълнителен шеф на „Аурубис България“ АД.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР