Агробизнесмен разказа пред парламентарната комисия за ревизия на управлението на

...
Агробизнесмен разказа пред парламентарната комисия за ревизия на управлението на
Коментари Харесай

Агробизнесмен говори за схеми, кюлчета и Мата Хари пред комисията Манолова

Агробизнесмен описа пред парламентарната комисия за проверка на ръководството на Бойко Борисов за схеми, кюлчета, Мата Хари и закани с „ нашите прокурори “, предизвиквайки скандал в сряда вечерта.

Бизнесменът, поискал анонимност, се показа като огромен земевладелец обработващ към 150 000 дка земя в региона на Плевенско и Врачанско съобщи, че е бил принуждаван от близки до Борисов да не купува аграрни земи, да заплаща „ за поливка “ на държавна компания, в случай че желае да получи вода за напояване.

Медии разпознаха в анонимния очевидец агробизнесмена Светослав Илчовски. В началото на годината той разгласи, че мести бизнеса си в Съединени американски щати. Илчовски беше главен очевидец в процеса против някогашния народен представител от ГЕРБ, а след това и от ДПСДимитър Аврамов.

Изслушването на Илчовски не беше планувано в програмата на съвещанието на комисията. В дневния ред бяха включени две точки - информация за получени сигнали и информация от районния министър Петя Аврамова за държавната компания „ Автомагистрали “, санирането на жилищата и държавния ВиК холдинг.

Аврамова не пристигна за началото на съвещанието и комисията стартира с информация за получените сигнали. След представянето на листата от 75 сигнала обаче се оказа, че един от хората, подали данни, е в залата и има подготвеност персонално да опише пред депутатите по какъв начин е бил рекетиран.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР