Агресията на пътя е една от основните причини за ПТП.Антон

...
Агресията на пътя е една от основните причини за ПТП.Антон
Коментари Харесай

Бабаит на пътя! Засича, изпреварва отдясно и размята средни пръсти ВИДЕО

Агресията на пътя е една от главните аргументи за ПТП.

Антон Георгиев споделя, че е станал очевидец на безумни прояви от водач, управлявал автомобил " Дачил ". Това се е случило по пътя от Св.св. Константин и Елена към Варна.

" Денят беше прелестен, до момента в който ориста не ни срещна с господина от видеото. Пред мен кара въпросният господин Ивайло Петров, а малко пред него - мои познати с различен автомобил ", по този начин стартира обявата на Антон.

Шофьорът на " Дачията ", чийто регистрационен номер е В 1594 РК, решил, че колата пред него го е засякла - това го подразнило и решил да се изравни с " Мерцедеса ". Именно тогава свалил стъклото на автомобила и запонал да размята междинни пръсти, твърди Геогриев. След което водачът подхванал изпреварване отдясно, застанал пред другия автомобил и няколко пъти набивал спирачки - по този метод е основал причина за ПТП.

" Малко по-късно на кръговото го застигам и му свиркам с клаксон, като му върша знак с ръка от вида " какво правиш, съответен ли си?Изпреварвам го по-късно и виждам заканителните му знаци по мой адрес. Намалям, а господинът се изравнява с мен и си смъква стъклото ", прибавя Антон, който в този миг го попитал дали осъзнава, че дейностите му са чиста причина за ПТП.

В същия миг Георгиев вижда, че двамата спътници на задната седалка, които по-рано забелязал и считал за възрастни, се оказва, че са деца. " При което стартирам да се чудя, какъв образец дава на тези невръстни деца, може би негови синове? ", написа Антон.

" Малко по-късно след светофара преди " Парк Март " виждам, че крепко дава газ зад мен и още веднъж се изравняваме, стартира да ме свива и да ми сече пътя, намалям, с цел да не се блъснем, при което стопира заплашително към мен, очевидно си мисли, че ще избягам. В този миг господинът реши, че ще ме заплашва със разпра и ще се прави на огромен, неприятен, заплашителен и стопанин на пътя и това пред две невръстни деца.

" П#далче, п#далче, ще те скъсам. Ще те смажа ". Това се повтори няколко пъти, нещо и по адрес на брадата ми сподели, само че не чух добре. Без да му откликвам по този метод, резервирах хладнокръвие и го поканих да спрем някъде, с цел да му дам опция да извърши заканите си, при което той се съгласи. Тогава ми стана в действителност жалост за децата, още повече от преди този момент!

Позволих на господина да мине пред мен и му споделих да кара където реши, аз ще го последвам. Минахме няколко километра, аз карам след него, само че не стопира на никое място ", добави още Антон Георгиев.

Георгиев написа, че е уверен в това, че все някой ще познае въпросното лице от видеото и ще му го покаже. Той се надява водачът на " Дачията " да се свърже с него, като посочи, че няма неприятни планове.

" Смятам, че е неправилно един човек да се държи по този начин на пътя и още веднъж споделям - пред деца! Децата наследяват най-често образеца на родителите си. Искам също да кажа на въпросния господин, тъй като считам, че нама геройство да ми написа, или потърси, че би трябвало доста да внимава с тези прояви, които съм уверен - не са за пръв път. Личи си от увереността и заканите му. Много да внимава, тъй като не всички хора с брада като моята са толкоз толерантни.

Господин пехливанин на пътя, въпросното " п#далче " е 190 висок и е съвсем 100 кг, тренира бойни спортове от 8 годишен, 15 години е играч по Ръгби и Ви убеждавам, че нямаше да Ви е по никакъв начин прелестно да се изправите против мен. Единственият Ви късмет е, в случай че в ръцете си държите автомат, или гранатомет.

Уведомявям Ви, че съм подал и сигнал на 112, също и че имам очевидци на случилото се. Наскоро, през Януари месец, към този момент осъдих един сходен на Вас, който ми изкара ловна пушка.

Действията Ви са несъответстващи, безотговорни, самоуправни и със темперамент за опасност на живота и физическа разпра. Убеден съм, че човек с високо его като вашето, ще се направи още веднъж на мъж и ще изпсува на глас по мой адрес. Животът на всички ни е може би не чак толкоз розов, не чак толкоз ярък и прелестен. Разбирам, че може би надълбоко в себе си сте добър човек, само че не разбирам, какво тъкмо демонстрирате, какво учите децата си и за какво смятате, че сте мутра на пътя? Призовавам Ви още веднъж да се свържете с мен и да заменяем няколко фрази като естествени хора.

На всички останали, апелирам Ви, Бъдете рационални на пътя. Всички вършим неточности, от време на време от стрес, от време на време от нехайство. Нямам желанието да съм осъдител на никого. Призовавам за приемливост и рационално шофиране! Защо има хора, които не схващат от добра дума, а единствено от плесници? ", приключва обявата си Антон.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР