Агресивните действия на някои Западни страни срещу Сирия само ще

...
Агресивните действия на някои Западни страни срещу Сирия само ще
Коментари Харесай

Асад и Боруджери: Заговорът на САЩ и техните съюзници претърпя поражение в Сирия

Агресивните дейности на някои Западни страни против Сирия единствено ще усилят решимостта на сирийците да отстояват суверенитета на своята страна. Това, както заяви организация SANA, е декларирал в понеделник президентът на републиката Башар Асад, предава ТАСС, представена от " Фокус ".

Според неговите думи, скорошните офанзиви „ единствено ще усилят решимостта на сирийците да отстояват националния суверенитет и правото да вземат решение сами своето бъдеще “. Сирийският водач е провел договаряния в Дамаск с ръководителя на комисията по национална сигурност и външна политика на иранския меджлис (парламент) Алаеддин Боруджери.

След нейния край, страните са удостоверили „ устрема на Сирия и Ирак към подсилване на двустранното стратегическо съдействие “.

Според информацията на организацията, Боруджери е декларирал, по време на срещата с Асад, че „ заговорът на Съединени американски щати и техните съдружници е претърпял проваляне в Сирия “. Според неговите думи това се е случило с помощта на издържливостта на съпротивителните сили и разгрома на терористите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР