AGON by AOC, глобалната марка за геймърски монитори и IT

...
AGON by AOC, глобалната марка за геймърски монитори и IT
Коментари Харесай

AGON by AOC разкрива ултраширокия AG405UXC: внушителен 40″ размер със 144 Hz

AGON by AOC, световната марка за геймърски монитори и IT аксесоари, е решена да предефинира потапянето в игрите с стартирането на модела AGON AG405UXC. Този 40″ (100 см) плосък, ултраширок (21:9) геймърски екран, част от високооценяваната серия AGON, е същински спортист в представянето със своя IPS панел с резолюция 3440×1440 и 144 Hz периодичност на освежаване. Проектиран да запленява и ангажира,  AG405UXC е тук, с цел да сложи нов стандарт на пазара на ултрашироки геймърски монитори.


AG405UXC: уголемява хоризонтите в игрите със своя 40″ размер и 144 Hz периодичност на освежаване

Разширяване на гейминг сцената


AG405UXC, със своя 40″ плосък, ултраширок IPS панел, предлага обширна гейминг среда, която гълтам играча в екшъна. С UWQHD резолюция от 3440×1440 AG405UXC обезпечава остри и детайлни изображения. Честотата на освежаване от 144 Hz и времето за реакция на пикселите от 1 ms MPRT подсигуряват равен и радушен геймплей.

AG405UXC е съвършена компания за стриймъри и основатели на наличие, които могат да употребяват спомагателното хоризонтално пространство, с цел да включат своя чат прозорец или стрийминг програмен продукт, или да го употребяват, с цел да следят времевата линия, до момента в който редактират снимания материал.

Върхово показване в ултраширок формат


Със своя плосък, ултраширок IPS панел AG405UXC е планиран за геймъри, които отдават приоритет на високоскоростното показване и върховото качество на изображенията на екран с огромен размер. Този екран предлага 144 Hz периодичност на освежаване и 1 ms MPRT време за реакция, които подсигуряват високоскоростно прекарване в динамичните игри.

Внушителният размер и ултраширокият формат 21:9 на AG405UXC оферират характерно преимущество на геймърите, изключително на тези, които играят тактики, симулатори и RPG. Тези жанрове постоянно оферират объркани интерфейси и обширни среди, а спомагателното екранно пространство разрешава на геймърите да получат по-широк взор върху геймърските светове. Играчите могат да достъпват голям брой менюта по едно и също време, без да претрупват интерфейса на екрана. Ултраширокият формат усъвършенства геймърското прекарване в рейсинг и летателните симулатори като обезпечава по-широко зрително поле, което доста по-добре прилича естествения обсег на човешкото зрение. Това усилва потапянето и обезпечава конкурентно преимущество като разрешава на геймърите да виждат повече от виртуалния свят без потребност от увеличение или скролиране. Със своята композиция от размер, формат и високопроизводителни функционалности AG405UXC е планиран да извиси геймърското прекарване в необятен набор от игрови заглавия.

AG405UXC поддържа интуитивния програмен продукт AOC G-Menu, който разрешава елементарно персонализиране на настройките на монитора, в това число цветовете, overdrive и характерни геймърски функционалности като Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point и Frame Counter. Той предлага също настройки за входния лаг за реализиране на бърза и дружелюбна игра и поддръжка на Adaptive-Sync за образно прекарване без раздробяване и насичане.

Освен това мониторът идва с функционална стойка с необятен обсег от благоприятни условия за наклоняване, завъртане и конфигурация на височината до 150 мм. Това обезпечава комфорт по време на продължителните геймърски сесии. Допълнителните функционалности включват USB-C порт с 90W мощ на зареждане, USB хъб за комфортно свързване на външна страна и вградени представители богато звуково прекарване.

AG405UXC ще бъде разполагаем от юни, 2023 година на целесъобразна последна цена от 1270 лева с Данък добавена стойност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР