Агитката на Перата окупира съда в Асеновград. Аверите на 31-годишния

...
Агитката на Перата окупира съда в Асеновград. Аверите на 31-годишния
Коментари Харесай

Авери на Перата окупираха съда в Асеновград

Агитката на Перата окупира съда в Асеновград. Аверите на 31-годишния Петър Низамов, за когото Районна прокуратура-Асеновград внася искане в съда през днешния ден за установяване на мярка за неотклонение  „ задържане под стража “, са решили да го поддържат с наличието си. Повечето от тях обаче бяха изгонени, в съда позволиха единствено петима. Отвън чакат още 15-ина, които са защитавани от две патрулки, оповестява TrafficNews.bg.

По данни на " Марица ", към града са тръгнали и близо 200 футболни почитатели.



Припомняме, по отношение на Петър Низамов е повдигнато обвиняване за безчинство. На 2 юли 2017 година в Асеновград се провеждал митинг, в който се били присъединили към 5000 души. При постигане на сектор с кръгово придвижване в града зародил спор, който обвиненият Петър Низамов снимал с персоналния си мобилен телефон. След това, без да бъде предизвикан, той се насочил към оператор на телевизия btv, с който не се познавали.



Обвиняемият Низамов хванал оператора с едната ръка за врата и му нанесъл удар в региона на дясното око. Установено е, че обвиненият Низамов отправил голям брой обидни думи към оператора, след което заплюл него и видеокамерата, която държал. Това било осъществено пред доста хора. След намесата на полицейски чиновници случаят бил преустановен. По делото са разпитани очевидци, назначени са съдебно-медицински експертизи, приложени са видеозаписи от национални и кабелни малките екрани, осъществени огледи и други

До момента обвиненият Петър Низамов е бил осъждан три пъти за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР