Агенцията за аудиовизуални медии (АМА) на Албания предупреди албанската национална

...
Агенцията за аудиовизуални медии (АМА) на Албания предупреди албанската национална
Коментари Харесай

Албания забрани на телевизията да излъчва песни на Цеца Величкович

Агенцията за аудиовизуални медии (АМА) на Албания предизвести албанската национална радио-телевизия да не излъчва песни на певицата Светлана Ражнатович (Цеца Величкович), брачна половинка на починалия Желко Ражнатович Аркан, след тъжби, че в стратегия, предопределена за малцинствата, е излъчена ария на сръбската певица.

Решението е било взето, защото Ражнатович неведнъж е правила антиалбански изказвания срещу Косово, а нейните песни, както се твърди, са въодушевили закононарушения в Босна и Косово, оповестяват албанските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Подчертава се, че програмата, предопределена за малцинствата, би трябвало да служи на солидарността и другарството сред народите и културите, а не да популяризира лица, които с съответни стъпки са посочили противоположното. В известие на АМА

Ражнатович е характеризирана като " проблематична певица ", която в свои предходни песни и изказвания е инспирирала закононарушения в Босна и Косово, подкрепяла е нечовешките дейности на брачна половинка си Желко Ражнатович Аркан и сръбските военни и полувоенни формирования, които той е управлявал.

Обръщаме ви внимание да избягвате такива обстановки, се споделя в известие на АМА.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР