Агенцията Стандард енд Пуърс (S&P Global) спря услугите на всички

...
Агенцията Стандард енд Пуърс (S&P Global) спря услугите на всички
Коментари Харесай

"Стандард енд Пуърс" спря услугите за свои клиенти от Русия и Беларус, които са обект на санкции



Агенцията " Стандард енд Пуърс " (S&P Global) спря услугите на всички си артикули за клиентите в Русия и Беларус, които са обект на западни наказания, се показва в изказване на организацията за кредитен рейтинг, съобщи Ройтерс.

S&P Global съобщи, че в светлината на неотдавнашните наказания " прекратяваме даването на всички наши артикули и услуги на клиенти с стеснен достъп, като решението влиза в действие неотложно, в това число даването на потока от данни, услуги, артикули или приложения и всякаква поддръжка или образование по отношение на това ".

Потокът от данни е механизъм за снабдяване на потоци от данни от сървър към клиент автоматизирано или при поискване.

" Затова молим всички наши дистрибутори и сътрудници да преустановят доставката/предоставянето на всевъзможни артикули и услуги на S&P Global Market Intelligence за клиенти с стеснен достъп ".

Рейтинговата организация разгласи прекъсването на комерсиалните си интервенции в Русия на 9 март, припомня Ройтерс.

Решението на " Стандард енд Пуърс " е реалност, откакто по-рано този месец Европейският съюз забрани на водещите организации за кредитен рейтинг да правят оценка държавния дълг на Русия и на съветските компании, както и наложи възбрана на даването на рейтингови услуги на съветски клиенти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР