Агенция Пътна инфраструктура е демонтирала през последните 3-4 седмици десетки

...
Агенция Пътна инфраструктура е демонтирала през последните 3-4 седмици десетки
Коментари Харесай

АПИ демонтира десетки билбордове по магистралите

Агенция " Пътна инфраструктура " е демонтирала през последните 3-4 седмици десетки билбордове по автомагистралите " Тракия ", " Хемус " и " Струма ". Съоръженията са откачени и са прибрани в складовете на съответните регионални пътни ръководства, ако притежателите им си ги потърсят. Това проличава от десетките разгласи с писма до притежателите на билбордовете, които АПИ е разгласила на уеб страницата си.

В множеството случаи са оповестени писма до притежателите на компаниите, че договорът им за оборудването е изминал и то следва да се демонтира. Има обаче и доста следващи обявления, че притежателят не е бил открит и АПИ е демонтирала за своя сметка оборудванията и ги съхранява, до момента в който не бъдат потърсени.

" Не е имало специфична акция за унищожаване на билбордове през август и септември. Това е рутинна активност, само че просто се е получило съвпадане, че доста контракти изтичат тъкмо в този момент ", изясни ръководителят на управителния съвет на пътната организация Георги Терзийски, представен от " 24 часа ".

Той изясни, че без значение на какво разстояние от автомагистрала или първокачествен път се намира един билборд, по закон притежателят на пътя е задължен да следи за тези уреди. В доста от случаите в последно време се оказало, че компаниите, притежаващи билбордове, са били закрити.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР