Агентът на Лаутаро Мартинес призна, че нападателят няма никакво желание

...
Агентът на Лаутаро Мартинес призна, че нападателят няма никакво желание
Коментари Харесай

Агентът на Лаутаро отряза мераците на Бетис

Агентът на Лаутаро Мартинес призна, че нападателят няма никакво предпочитание да напусне Интер в посока Бетис. Вчера се появиха спекулации, че испанският клуб ще излезе с съответна оферта към " нерадзурите " за аржентинския нападател. До трансфер обаче надали ще се стигне, тъй като желанието на Лаутаро е " да остане в Интер в идващите 10 години ".
Inter Attacker Lautaro Martinez Looking “Forward” https://t.co/8cJaGwnhNq #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/odoBEsWCww
— SempreInter.com (@SempreIntercom) 16 януари 2019 година " Лаутаро постоянно е бил благополучен в Интер. Както всеки футболист, който от време на време не получава доста шансове, и той беше малко отчаян. Сега обаче той се усеща спокоен и се надява да има принос за Интер през тази година. Лаутаро има петгодишен договор с " нерадзурите " и не желае да напуща клуба. Той остава в Милано. Желанието му е да бъде титуляр в Интер в идващите 10 години. Извън терена с Икарди са огромни другари. Когато са дружно в игра, търсят постоянно комбинацията между тях и основават съществени проблеми на отбраната ", разяснява Бето Яке.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР