Агентът на Жоржиньо потвърди, че Челси му е предложил нов

...
Агентът на Жоржиньо потвърди, че Челси му е предложил нов
Коментари Харесай

Жоржиньо може да отсвири предложението за нов договор от Челси и да се върне в Наполи

Агентът на Жоржиньо удостовери, че Челси му е предложил нов контракт, само че футболистът е изкушен от завръщане в Наполи.

31-годишният италиански национал, който е роден в Бразилия, ще стане свободен сътрудник в края на сезона, когато актуалното му съглашение с Челси изтича.

Той е свързван с голям брой клубове, като Нюкасъл има предпочитание да го задържи във Висшата лига. Ювентус желае да го върне в Италия, до момента в който Барселона също е в преследването на Жоржиньо.

Челси желае той да остане на " Стамфорд Бридж " и му предложи удължение на контракта.

Агентът на Жоржиньо - Жоао Сантос загатна за опцията клиентът му да реализира прочувствено завръщане в предходния си тим Наполи.

" Договорът на Жоржиньо с Челси изтича на 30 юни. Имаме предложение за подновяването му и ще дадем приоритет на Челси. Неапол съставлява нашия дом в Италия. Джунтоли в действителност цени играча, за нас това е особено място. Ако има нов интерес, щяхме да се радваме, само че сега от Наполи не са осъществявали контакт с нас ", разяснява Жоао Сантос пред " TMW ".

Жоржиньо стартира кариерата си в Италия във Верона, само че напусна в посока Наполи през януари 2014 година.

След това Челси заплати 57,4 милиона паунда за Жоржиньо през 2018 година и той се радва на огромен триумф в Западен Лондон. През този интервал завоюва Шампионска лига и Лига Европа, както и Световното клубно състезание на ФИФА и Суперкупата на УЕФА.

Способностите на Жоржиньо да извършва дузпи го трансфораха в основен състезател за лондончани и той означи 21 гола в 121 мача във Висшата лига.
 Челси разгласи прехвърлянето на новия Дрогба
Челси разгласи прехвърлянето на новия Дрогба

Пристига от норвежкия Мьолде
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР