Афроамериканецът Джейкъб Блейк, който бе ранен при арестуването му на

...
Афроамериканецът Джейкъб Блейк, който бе ранен при арестуването му на
Коментари Харесай

Разкрития разобличават новото лице на Black Lives Matter Джейкъб Блейк

Афроамериканецът Джейкъб Блейк, който бе ранен при арестуването му на 23 август в Кенош, щата Уискънсин, е и интензивно се съпротивлявал на служителите на реда . Това се твърди, че в оповестено мнение на полицейския синдикат в града, което показва поддръжка за чиновниците на реда, съобщи ТАСС.
В документа се показва, че, а юристите на Блейк афишират изначално лъжливо изказвания. Както означиха в профсъюза, служителите на реда са пристигнали на местопроизшествието след постъпило известие, че Блейк се пробва да открадне непознати ключове от автомобил и самата кола.
 Новият случай с полицейска пукотевица в Съединени американски щати - раненият е имал нож Новият случай с полицейска пукотевица в Съединени американски щати - раненият е имал нож
Главният прокурор на Уисконсин Джош Каул разпознава Рустен Шески като служителя на реда, който стреля седем пъти по чернокожия Джейкъб Блейк до...
Органите на реда са били авансово осведомени, че по-рано афроамериканецът е бил разгласен за търсене по обвинявания в насилствени дейности от полов темперамент.
Според синдиката, Блейк не реагирал на условията на служителите на реда. Той носил нож, отказвал да го хвърли на земята и интензивно се съпротивлявал на задържането.
Афроамериканецът даже се опитал да нападне един от чиновниците на реда. Полицаите на два пъти употребявали против Блейк електошок, само че той не спрял да се съпротивлява.
В заявката се прецизира още, че. По-рано доста медии оповестиха, че афроамериканецът се опитал да се качи в колата си, преди служителят на реда да стреля в него няколко пъти.
 Невиждани протести на американски спортисти и тимове след стрелбата по Джейкъб Блейк Невиждани протести на американски спортисти и тимове след стрелбата по Джейкъб Блейк
Невиждана в спортната история на Съединени американски щати нощ на протести стартира с отхвърли на баскетболистите на " Милуоки Бъкс " да излязат за плейофния си м...
В профсъюза подчертаха, че въпросната кола не е принадлежала на Блейк. От патроните Блейк остана неподвижен от кръста надолу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР