Африканската звезда на Етър - Аласана Мане обеща, че ще

...
Африканската звезда на Етър - Аласана Мане обеща, че ще
Коментари Харесай

Мане от Етър иска да пробие в първия отбор на Барселона

Африканската звезда на Етър - Аласана Мане даде обещание, че ще направи всичко по силите си, с цел да помогне на " болярите " да запазят своето място в Първа лига. Ето какво още показа той пред сътрудниците от sport-vt.com:

" Много добре се усещам, благополучен съм в България. За мен е най-важното е да играя футбол. Хубаво е, че съм във Велико Търново. Приятел съм към този момент с доста хора тук. Най-близкият ми човек е Бадара, тъй като приказваме общи езици. С останалите си приказвам на британски, само че не всички го владеят. Но с всички съм окей ".

" Барселона е доста огромен тим. Всеки състезател желае да попадне в този клуб. Хубаво е, само че е доста мъчно. Искам да съм там и сега, само че по този начин се стекоха нещата, че сега съм тук. Все отново желая да се върна в Барса и да пробия там. упражнявал съм три пъти с мъжкия тим на Барселона ".

" Като свърши преотстъпването ми, се прибирам в Испания. Животът ми към този момент е обвързван с тази страна. Но преди този момент до лятото ще дам всичко от себе си за Етър ".

 Красимир Балъков: Една победа и Етър ще излезе от дупката
Красимир Балъков: Една победа и Етър ще излезе от дупката

" Играхме по-добре от Септември "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР