Афганистанските разузнавателни служби съобщиха, че са иззели близо 3000 литра

...
Афганистанските разузнавателни служби съобщиха, че са иззели близо 3000 литра
Коментари Харесай

Талибаните в Афганистан изляха 3000 литра алкохол в канала |

Афганистанските разследващи служби оповестиха, че са иззели близо 3000 литра контрабанден алкохол и са го изсипали в канал в Кабул, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Талибанските управляващи на Афганистан порицават строго продажбата и потреблението на алкохол.

Във видеозапис, публикуван от Генералната дирекция за разузнаване - спецслужбата на Ислямския емират, няколко сътрудници в униформи изсипват наличието на няколко бурета в канала.

Службата посочи, че е иззела и унищожила 3000 литра алкохол след интервенция в квартал на афганистанската столица, в границите на която са били задържани трима мъже.

" Мюсюлманите би трябвало в действителност да се въздържат да създават и да си набират алкохол ", споделя във видеозаписа върховен чиновник на афганистанското разузнаване.

Продажбата и потреблението на алкохол към този момент бяха неразрешени по време на предходното, подкрепяно от Запада, афганистанско държавно управление, само че талибаните, известни с възприетата от тях строга версия на исляма, ускориха преследването на използването на алкохол, откогато пристигнаха на власт в средата на август.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР