Адвокатът по спортно право Георги Градев обяви, че ще се

...
Адвокатът по спортно право Георги Градев обяви, че ще се
Коментари Харесай

Георги Градев ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз

Адвокатът по спортно право Георги Градев разгласи, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС).

В профила си във Facebook той уточни, че това е негов " цивилен и професионален дълг ", а формалният старт на акцията му ще бъде даден след оповестяването на покана за осъществяване на конгрес в Търговския указател.

Публикацията на Георги Градев :

" Приятели, мой цивилен и професионален дълг е да оказа помощ на българския футбол да излезе от рецесията и разцеплението, което настоящето управление на Български футболен съюз сътвори.

Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на който да не съм оказал помощ. Изградих име и контакти във всички интернационалните футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад тила си повече от 600 каузи в спортни инстанции. Помагам на дребни и огромни еднообразно.

Преди 7 месеца ми се даде опция да вземам участие в обединяването на българския шахмат, за което способствах с експертиза, контакти, отдаденост и най-много с неотстъпчивост и непреклонност при вземането на значими управнически решения. Резултатите са забележими за всички.

Дойде време да пренеса моята експертиза, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол. Започвам подготовка на моята кандидатура за президент (председател) на БФС. Привлякох изключителни специалисти от България и чужбина с опит, с които ще разработим стратегия за развиването на българския футбол и ще я предложим на футболната общност. Получих единодушието на потвърдени експерти в разнообразни области с огромно публично доверие, които да станат част от управническия орган на БФС. Ще имам срещи с страната и общините.

След седмица отваря порти нов офис в стадион “Васил Левски ”, където всеки ще е добре пристигнал със своите въпроси, хрумвания и рекомендации.

Официалният старт на акцията ми за президент на БФС ще бъде даден, откакто бъде оповестена покана за конгрес в Търговския указател. Вярвам в триумфа и обединяването в името на българския футбол ", написа Градев в обръщението си към футболната общност.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР