Администрацията на американския президент Джо Байдън не обмисля санкции срещу

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън не обмисля санкции срещу
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън отговори дали ще предприема санкции срещу България

Администрацията на американския президент Джо Байдън не обмисля наказания против българското държавно управление, съобщи NOVA.

Повод за тази реакция станаха думи на американския конгресмен Клаудия Тени за македонската редакция на „ Гласът на Америка ”, които получиха необятна известност у нас. Според Тени налагането на наказания против България било допустимо поради ветото върху започване на договаряния за присъединение на Северна Македония към Европейския съюз.
Петков: България първа отбрани правото на Македония да има лична страна
България е първата страна, защитила правото на Македония да има лична страна, с което демонстрира, че желае да има същински връзки н...
Прочети повече
Припомняме, че неотдавна от Посолството на Съединени американски щати в София пък отхвърлиха да са говорили с България за " македонско малцинство ", а мотивът тогава бе неотдавнашен материал със  пред " Гласът на Америка ", в който се твърди, че Посолството на Съединени американски щати в София и българското държавно управление работят за адресиране въпросите на " македонското малцинство " в България.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР