Административният съд в Добрич образува дело по жалба от днес,

...
Административният съд в Добрич образува дело по жалба от днес,
Коментари Харесай

Административният съд в Добрич образува дело за избора на общински съветници в Генерал Тошево

Административният съд в Добрич образува дело по тъжба от през днешния ден, с която се оспорва изборът на общински съветници в Генерал Тошево, оповестяват от институцията.

Местната коалиция Политическа партия "Никола Петков " /Земеделски национален съюз/ желае изборът на общинските съветници да бъде разгласен за нереален поради неточности в отчитането на действителни бюлетини за недействителни в протоколи на секционни изборни комисии /СИК/. Според обединението тези нарушавания са довели до погрешно установяване на общинската изборна квота и погрешно разпределение на мандатите, показват от съда. В жалбата се твърди още, че в протоколите на СИК са позволени извънредно доста ремонти. Коалицията показва, че е получила три вместо полагащите ѝ се четири мандата и упорства Общинската изборна комисия да постанови ново решение за установяване на общинската изборна квота и за систематизиране на мандатите.

Съдът във Велико Търново персонално ще брои недействителните бюлетини в Горна Оряховица

В Общинския съвет в Генерал Тошево, съгласно резултатите, оповестени от ОИК, влизат 10 представители на "БСП за България ", по трима от ГЕРБ/СДС/ и Политическа партия "Никола Петков " /Земеделски национален съюз ", и един от "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР