Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което

...
Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което
Коментари Харесай

Втори фалстарт на делото по казуса Алепу

Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което трябваше да реши законно ли е брегоукрепването, под формата на хотел, над някогашния „ Шофьорски плаж ", съобщи Българска национална телевизия.

Това е второто съвещание по проблема, откакто в края на юли делото не стартира поради неналичието на представител на компанията вложител. Този път липсваше бранител на компанията реализатор под предлог, че е в болнични и отвън в България.

В съда през днешния ден обаче пристигна юристът на притежателя на обекта край Алепу.

Според мен съдията ще каже каква е истината въз основата на доказателствата по делото и на това, което изложат страните. Като ги представим тези доказателства, ще ги видите, сподели той.

Мнение изрече и Юрий Бошнаков, юрист на Община Созопол.

Считаме, че тезата на Окръжна прокуратура е не състоятелна, защото оспореното позволение за градеж касае построяването на обект, размер, друг от този, за който е издадено първичното позволение за градеж, уточни той.

Отново отложиха делото, не беше даден ход на същото заради процесуални аргументи. Редовно са призовани този път всички страни, само че са представители болнични и неспособност за присъединяване заради командировка в страната, разяснява най-после прокурорът Христо Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР