Адел и Рич Пол са сгодени, пише Daily Mail. Твърди

...
Адел и Рич Пол са сгодени, пише Daily Mail. Твърди
Коментари Харесай

Адел се сгоди за Рич - минават по венчило през лятото

Адел и Рич Пол са сгодени, написа " Daily Mail ".

Твърди се, че 34-годишната певица и нейният обичан, състезателен сътрудник по специалност, възнамеряват лятна женитба, две години откакто обществено разкриха връзката си.

Щастливата вест беше оповестена от онлайн клюкарския уебсайт " Deux Moi ", който сподели, че изказванията идват от " доста благонадежден източник ".

Те се укрепват и от обстоятелството, че Адел носеше голям диамантен пръстен на безименния си  пръст на последния си концерт в Лас Вегас през уикенда. Според източници тя го носи от предходната година на премиите BRIT през 2022 година Но даже да се одобри обстоятелството, че е била сгодена от 12 месеца, въпреки всичко за женитба досега не ставаше дума. 

Адел и Рич се появиха дружно в общественото пространство за последно на " Супербол ". Звездата беше забелязана да споделя: " Тя ще се оправи, ще изпуши малко трева и ще се оправи ", визирайки осъществяването на Риана на полувремето, преди да разбере, че певицата е бременна и това се трансформира в мем.

Двамата изглеждаха влюбени както постоянно, и до момента в който позираха за фотоси на премиите " Грами ".

По принцип Адел ревностно пази персоналния си живот, само че по отношение на Рич с ненаситност споделя за любовта им. През декември по време на един от концертите си във Вегас му изпя за рождения ден " Someone like you ".

Адел изрече от сцената: " И аз го обичам повече от самия живот, тъй че можем ли да му честитим рождения ден? Името му е Рич! ". 

Тя още веднъж загатна Рич от сцената, когато се пошегува, че той е " гневен ", откакто почитател се опита да й даде телефонния си номер по време на концерт.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР