АБВ ще внесе в Народното събрание искане за намаляване на

...
АБВ ще внесе в Народното събрание искане за намаляване на
Коментари Харесай

АБВ ще внесе в НС искане за 9 на сто ДДС върху тока и газа

АБВ ще внесе в Народното събрание искане за понижаване на Данък добавена стойност върху тока и газа на 9 %.

Лидерът Румен Петков съобщи в Плевен, че „ високите цени на тока и газа слагат пред гърмеж просветителната и обществената системи ".

На конференция в Плевен бяха направени съпоставения на заплащанията и в УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “. Доц. доктор Георги Кючуков от управлението на АБВ:

" За последните три месеца на 2020 година разноските за електрическа енергия са 167 000 лева, за последните три месеца на 2021 година - 464 000. Изходът за шефовете е или в допълнение задлъжняване на лечебните заведения, или орязване, в това число и работните заплати ".

Лидерът на партия АБВ Румен Петков съобщи, че в пъти са увеличени сметките в професионални гимназии, детски градини, образователни заведения, лечебни заведения и още веднъж напомни за тяхно предложение:

" Данък добавена стойност се смъква на 9%, неотложно се ангажира фондът, който сме построили отново с наши средства за енергийна сигурност. Ангажира се с 1 милиарда, които би трябвало да влязат в бита, да се облекчат сметките на потребителите. Ние това сме го предложили още декември предходната година, когато се одобри тая нелепост мораториум ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР