Абсолютно озадачен съм, забавлявам се с това творчество. Можем сами

...
Абсолютно озадачен съм, забавлявам се с това творчество. Можем сами
Коментари Харесай

Виктор Николаев се хвана за главата: Какво се случва във Враца? Бюлетините ли ядат?

Абсолютно заинтригуван съм, развличам се с това творчество. Можем сами да си вършим бюлетини за региона на Враца. Това съобщи водещият на Нова телевизия Виктор Николаев, разяснявайки дефицита на бюлетини във врачанското село Върбешница.
„ В региона на Враца им свършват бюлетините. Не зная ядат ли ги, какво ги вършат тези бюлетини или просто им дават по-малко “, съобщи той.
Кореспондентката на Нова телевизия за района Румяна Попова се включи, с цел да хвърли повече светлина по случая. Тя описа, че бюлетините в селото са свършили в 14 часа и изборният развой е бил възобновен чак в 15:39 часа.
„ Като няма бюлетини, хората си ги вършат, почтено казано. Ксерокопират ги според инструкции на ЦИК, дописват им с химикал следващи номера последващи и ги пускат в урната. Колко е редно това – не мога да разясня “, заключи репортерката.
„ Населеното място има 286 гласоизбиратели, пратиха ни 190 бюлетини и те свършиха в 14 часа. Общинската комисия ни подреди да спрем изборния ден до момента в който се отпечатат някъде в миналото нови бюлетини “, изясни мъж от селото.
„ Можем сами да си вършим бюлетини за региона на Враца. Аз за Руми гласувах, за това включване, което направи. Руми, имаш един глас от мен “, сподели Виктор Николаев, представен от Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР