Абсолютно неизбежно – водещият на тазгодишните Оскари Джими Кимъл започна

...
Абсолютно неизбежно – водещият на тазгодишните Оскари Джими Кимъл започна
Коментари Харесай

Джими Кимъл на Оскарите: Ако нападнете друг гост тук, веднага ще получите "Оскар" за най-добра мъжка роля


Абсолютно неизбежно – водещият на тазгодишните Оскари Джими Кимъл стартира монолога си при започване на вечерта с смешка по адрес на Уил Смит.

„ Тази вечер са номинирани петима ирландски артисти – възможностите за пердах на сцената се усилиха неимоверно “, сподели комикът.

„ Искаме да се забавлявате, да се чувствате в сигурност, и – най-важното – желаеме аз да се усещам в сигурност. Затова сигурността тази година е сериозна. Ако по някое време някой извърши неприличен акт или нещо, обвързвано с принуждение, мигновено ще му бъде връчен „ Оскар “ за основна мъжка роля и ще му позволим да изнесе 19-минутна тирада “, сподели Кимъл, визирайки миналогодишният смут с Уил Смит и Крис Рок.

„ Ако пък някой от вас се ядоса на моя смешка и реши да си го изкара на мен… несъмнено няма да му е елементарно “, довърши Кимъл, като уточни номинираната за кунг-фу филм Мишел Йео.

И други холивудски величия не избягаха от пиперливия език на Кимъл.

„ Знаете ли, Том Круз и Джеймс Камерън ги няма довечера. Много интересно… тъкмо двамата мъже, които упорстваха да вървим в киносалоните не пристигнаха в киносалона “, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР