Абитуриентските балове за 2021 г. преминават, а тази година и

...
Абитуриентските балове за 2021 г. преминават, а тази година и
Коментари Харесай

След звездните балове: Рокли, лъскави коли и шумни купони! Как празнуваха известните абитуриенти

Абитуриентските балове за 2021 година минават, а тази година и много известни българи броиха до 12 в красиви тоалети. Обръщаме взор обратно към миналите дни, с цел да забележим звездните зрелостници на випуск 2021:

Виж още: Ще познаете ли Миро на абитуриентския му бал? Певецът показа неповторима фотография

Дениз Йозджан

Дъщерята на Лияна е абитуриентка и разгласява една единствена фотография от събитието. Под фотографията тя просто написа " 12 ", което е красноречиво единствено по себе си. Роклята ѝ е била много семпла за всичко това, което сме привикнали да гледаме по баловете. 

Симона 

Най-новото име в продуцентската компания на Галин също брои до 12 през миналата седмица. Червенокосата хубавица приключи гимназия в Габрово, а Галин бе нейният джентълмен на бала. По видеата, които се появиха от събитието, се вижда, че артистът е бил същинската сензация на бала.

Виж още: Какво се случва с Мона Гочева? Актрисата уплаши всички ни - в болница е

Дара Екимова

Певицата приключи столичното 31-во учебно заведение. На изпращането ѝ участва и майка ѝ, която написа прочувствени слова по мотива. " Слънчевите лъчи, които ни посрещнаха в двора на 31 СУЧЕМ “Иван Вазов ” показаха светлината по пътя, по който ще тръгнат зрелостниците☀️ Час по-късно проливният, топъл, пролетен дъжд бе заричане да им върви по вода ", стартира тя и пожела триумфи на щерка си. 

Лоренцо

Певецът отпразнува събитието в родното Етрополе. В story-та се виждаше гръмък ваучър, който е траял до късни доби. Твърди се, че поради професионални задължения Софи Маринова не е била до сина си в специфичния ден, само че изпращане въпреки всичко ще има, а на него ще участват най-малко 100 посетители!

Виж още: Кристиан Костов провокира вълна от мнения, още веднъж шокира с визия и грим 

Ивана Главчева

Дъщерята на Ванко 1 приключи пловдивска гимназия. Ивана бе с ефектна къса рокля в сребристо, а до събитието се е придвижила с първокласно возило. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР