А1 вече предоставя възможност на своите клиенти да подписват дигитално

...
А1 вече предоставя възможност на своите клиенти да подписват дигитално
Коментари Харесай

А1 предлага електронен подпис на клиентите си чрез мобилно приложение

А1 към този момент дава опция на своите клиенти да подписват цифрово документи благодарение на мобилно приложение изцяло гратис. Това е допустимо с услугата Един клик, която разрешава елементарно и бързо да се подписа контракт с А1 посредством дипломиран електронен автограф (КЕП). Нововъведението следва тактиката на А1 да предлага софтуерни решения, които дават отговор на потребностите на хората в цифровия свят и подсигуряват улеснение, сигурност и успокоение.

Новата услуга е налична благодарение на приложението Evrotrust и може да се употребява несъмнено и комфортно през смарт телефон или таблет. Електронният автограф от А1 пести време и старания на клиентите, за които към този момент не е наложително да посетят физически магазин или да чакат пощальон, с цел да подпишат контракт на хартиено копие.

Избирайки електронен автограф от А1, клиентите на компанията стават значима част от задачата на А1 за отговорно отношение към околната среда с по-малко отсечени дървета и по-малко нездравословни излъчвания.



Как може да се употребява услугата Един клик от А1:

- Инсталира се мобилното приложение Evrotrust, което е налично за Android и за iOS. Процесът на регистрация изисква идентификация и избор на ключова дума за приемане на личен дипломиран електронен автограф.

- След приемане на новия контракт с А1 през приложението, клиентът разполага с 24 часа да се запознае в детайли с него, преди да го подпише.

- След като се е срещнал в детайли с контракта, клиентът само би трябвало да вкара своята ключова дума за удостоверение, с цел да има електронно подписан контракт.

- Клиентът получава цифрово копие от своя контракт с А1, което се пази в приложението за интервал от 10 години и до което има достъп през целия интервал.

Електронният автограф от А1 се предлага при онлайн възобновяване на контракт за мобилна или закрепена услуга, както и при поръчка на нова услуга за дома от А1. Това може да се реализира през електронния магазин на компанията или при покупка по телефона. Услугата не е налична само при поръчка, която изисква доставка на устройство или SIM карта с пощальон.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР