Образувано е досъдебно производство по казуса с напускането на Кирил

...
Образувано е досъдебно производство по казуса с напускането на Кирил
Коментари Харесай

Калин Стоянов: СДВР проверява скандала с "фалшифицираните" подписи и Кирил Петков

Образувано е досъдебно произвеждане по проблема с напускането на Кирил Петков на сдружението " Да запазим Корал ". Това удостовери министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. " Производството се управлява от Столична дирекция на вътрешните работи, а детайлности по него може да даде прокуратурата ", разясни той.
 
 Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) Източник: Zonanews
Подготовката за изборите на 9 юни върви обикновено. Има постъпили три сигнала от предходната седмица - 2 за вероятно пазаруване на гласове и един за нарушавания на изборното законодателство, само че те не са доказани все още.
 
Утре регионалните шефове на Министерство на вътрешните работи и представители на ДАНС и прокуратурата ще разискват съответни мероприятия, ориентирани против изборните закононарушения.
 
Вътрешният министър Калин Стоянов разяснява още, че не утвърждава реорганизацията на придвижването в центъра на София. Според него първо би трябвало да се обезпечат подземни паркинги и тогава да се мисли за велоалеи.
 
Към момента няма данни пожарът в емблематичната къща на Иван Гешов в центъра на София да е резултат от тенденциозен палеж. Ако има подобен, това ще бъде открито от проверяващите, разяснява Стоянов.
 
Вътрешният министър връчи ключовете на 40 нови високопроходими автомобила на " Гранична полиция ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР