А1 обявява началото на нова промоционална кампания под знака на

...
А1 обявява началото на нова промоционална кампания под знака на
Коментари Харесай

А1 дава достъп до 5G ULTRA и неограничени скорости с обновените планове ONE и Unlimited

А1 афишира началото на нова промоционална акция под знака на същинската 5G ULTRA мрежа. Мрежата от пето потомство на телекома е единствената в България, която работи на 5G честоти, употребява 5G съоръжение и доближава до 5G скорости от над 1000 Mbps. С новата промоция всички с нов контракт за мобилни проекти ONE или Unlimited и 5G смарт телефон ще могат да усетят разликата в скоростите и да подобрят потребителското си прекарване. Промоцията е в действие до 31 август, а промоционалните условия ще важат за първите 3 месеца от съответния контракт.  

С това клиентите на абонаментните проекти получават същите условия като досегашните на най-високия проект Unlimited Ultra за първите три месеца от контракта. Тоест – неограничени мегабайти на оптималната 5G ULTRA скорост. 
 A1 стартира продажбите на Nokia X10 – първият смарт телефон на марката, който работи с 5G ULTRA A1 стартира продажбите на Nokia X10 – първият смарт телефон на марката, който работи с 5G ULTRA
А1 уголемява избора от 5G смарт телефони, като прибавя нова марка, поддържаща мрежата от пето потомство 5G ULTRA с модела Nokia X10 5G. Смарт...

С уместно 5G устройство и покритие на могат да бъдат достигнати даже скорости от порядъка на 1400 Mbps. 5G ULTRA към този момент има в над 75 града и курорта в страната, а А1 продължава интензивно да работи по възстановяване на мрежата и разширение на покритието. От компанията пресмятат, че към средата на годината 50% oт популацията на България навън има достъп до 5G ULTRA.  

се отличава от останалите оферти на пазара точно по своите благоприятни условия за постигане на гигабитови скорости. Докато 5G ULTRA употребява 5G честоти в спектъра от 3,6 GHz и 5G oборудване от европейски снабдител, DSS решенията разчитат на споделен запас сред 4G и 5G мрежите. 

За да получат достъп до 5G ULTRA мрежата, клиентите би трябвало да имат и съвместимо устройство. Изборът от такива модели се уголемява непрестанно, като на практика всички съществени производители към този момент оферират 5G смарт телефони. Пълният лист с предложенията може да бъде открит. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР