А1 е първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага Netflix,

...
А1 е първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага Netflix,
Коментари Харесай

Netflix вече е включен в ТВ плановете на А1 до 24 месеца

А1 е първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага Netflix, водещата стрийминг платформа в света, на своите клиенти. Достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна ТВ. И трите проекта на Netflix (Basic, Standard и Premium) са налични за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което отстрани потребността от потреблението на банкова карта.

Netflix ще бъде включен в ТВ цената А1 ТВ 200 MAX за целия период на двугодишния контракт. Абонатите на останалите ТВ и мобилни проекти могат да употребяват Netflix за избран интервал от време, съгласно техния проект, и по-късно да я закупят като спомагателна услуга.

Netflix е водещата стрийминг платформа с повече от 247 млн. платени абонамента в над 190 страни, която предлага необятен избор от хитови телевизионни излъчвания, игрални, анимационни и документални филми и други. Абонатите могат да гледат колкото и когато пожелаят от разнообразни устройства: от компютър на netflix.com или от всяко устройство с достъп до интернет, което поддържа приложението на Netflix, в това число смарт тв приемници, смарт телефони, таблети, гейминг конзоли.

Съдържанието на Netflix в България е налично на британски език – тон и надписи. Абонатите на услугата ще могат да се любуват на всички излъчвания на Netflix като известните Stranger Things, The Witcher, Extraction, Wednesday, Lupin и доста други. Освен това Netflix предлага основаването на детски профили с наставнически надзор, тъй че и децата да могат да се насладят на богатото наличие от подобаващи телевизионни излъчвания и филми.

Basic проектът на Netflix е включен в премиум цената за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия интервал на абонамента от 24 месеца и за един месец в цената А1 ТВ 200+. Клиентите на мобилните проекти Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го прибавят към проекта си за интервал до 6 месеца. След приключването на промоционалния период, потребителите ще стартират да заплащат за определения от тях проект на Netflix.

Останалите проекти на Netflix също са налични и клиентите могат да се абонират за тях и да ги заплащат с месечната си фактура от А1. Netflix предлага разнообразни проекти, с цел да отговори на потребностите на потребителите: Basic - 1 устройство, HD качество; Standard - 2 устройства, Full HD качество и Premium - 4 устройства, Ultra HD качество. Клиентите на А1 могат да изберат един от трите разновидността и да трансформират избора си когато и да е.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР