93-та поредна вечер на протест в София. Исканията на протестиращите

...
93-та поредна вечер на протест в София. Исканията на протестиращите
Коментари Харесай

93-та вечер в София: В 100-ия ден ще има ново Велико народно въстание

93-та поредна вечер на митинг в София. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на държавното управление и на основния прокурор, въвеждане на машинно и електронно гласоподаване, промяна в правосъдната система.

Протестиращите се събраха на обичайното място в Триъгълника на властта. Движението на пл. " Независимост " беше блокирано от камиона с озвучителна техника. Движението по бул. " Дондуков " обаче е свободно.

Адвокат Николай Хаджигенов от " Отровното трио " съобщи, че в ден 100 от митинга още веднъж ще има Велико национално въстание .

Както и предходните дни, стачкуващите надуват свирки и вувузели, скандират " оставка ", " мафия ", " Борисов вън " и " Гешев е срам ", развяват българското знаме и упорстват за промени.

" Заедно предизвикахме сериозен интернационален отзив за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем! ", обявиха от " Отровното трио ".

" След Бойко няма да пристигна някой по-корумпиран, тъй като ще знае, че го чака същата орис. Няма да се откажем, каквото и да е цената, колкото закани и пердах да има към нас ", сподели от трибуната протестиращ.

Предстои протестиращите да се насочат на обичайното си шествие към Орлов мост. Оттам евентуално ще се насочат към Българска национална телевизия, където довечера телевизионно присъединяване ще има евродепутат Андрей Новаков от ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР