92-годишният бивш шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун не изпуска

...
92-годишният бивш шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун не изпуска
Коментари Харесай

Без изненада: Шумахер отвърна на Бърни

92-годишният някогашен началник на Формула 1 Бърни Екълстоун не изпуска опция да подсети за себе си, изключително, откакто се оказа, че Liberty Media нямат потребност от него и британецът се изрича по всевъзможни тематики. Бърни се появи в падока на “Интерлагос ” този уикенд, а по-рано през седмицата изясни, че Мик Шумахер няма какво да прави във Формула 1 и по-добре да си откри различен шампионат, където няма да има проблеми като тези, които го тормозят в този момент.

Синът на Михаел Шумахер се бори за мястото си в Хаас за следващата година, само че се счита, че любимец да стане съотборник на Кевин Магнусен следващата година е по-опитният съотечественик на Мик Нико Хюлкенберг.

“Много ми е мъчно да се откажа да мисля за Формула 1 - призна Мик пред вестник Bild. - Не мога да спра, защото доста обичам спорта. Но всеки има мнение по въпроса за мястото ми в спорта, само че за мен е значимо мнението на единствено на тези, които са ми скъпи и близки. Става въпрос за фамилията ми и още няколко индивида във Формула 1, да вземем за пример Себастиан Фетел. Готов съм да послушам единствено тяхното мнение. ”
 Щайнер се надява Хаас да разгласи втория си водач за следващата година в Абу Даби Щайнер се надява Хаас да разгласи втория си водач за следващата година в Абу Даби
Междувременно шефът на Хаас Гюнтер Щайнер изясни, че в Сао Пауло няма да има информация за това кой ще кара следващата година за отбора, като италианецът изясни, че се надява това да стане ясно идната седмица преди надпреварата в Абу Даби.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР