92-годишната Джоан Ричмънд-Уудхаус твърди, че хората често я смятат за

...
92-годишната Джоан Ричмънд-Уудхаус твърди, че хората често я смятат за
Коментари Харесай

Почти на 100, но хората мислят, че е на 50: Дълголетница разкри своята „евтина тайна

92-годишната Джоан Ричмънд-Уудхаус твърди, че хората постоянно я считат за половината от годините й и споделя, че нейната загадка за дългоденствие се крие в едно много на ниска цена лекарство. Бабата показа тайната на младостта си. Тя счита, че наподобява толкоз добре с помощта на на ниска цена артикул за грижа за кожата.

92-годишната Джоан Ричмънд-Уудхаус сподели, че хората в никакъв случай не й имат вяра, когато им споделя възрастта си, пише Mirror. Мнозина упорстват, че тя наподобява повече на жена на 50 години, в сравнение с човек на съвсем 100 години.
 остаряла жена, жена, дългоденствие, наподобява млада, загадка на дълголетието, баба, баба Джоан На 92 години дамата наподобява доста по-млада 
В нов пост в обществените медии Джоан, известна онлайн като Баба Джоан, разкри, че тайната на нейната младост се крие в артикул за грижа за кожата, който доста хора евентуално са употребявали в предишното. Жената, която разгласява видеоклиповете си в TikTok под името @joansumner1930, сподели, че това е естествен крем Nivea.

„ Родена съм на 6 септември 1930 година След войната, когато бях на към 16 години, таман беше излязъл Nivea Creme и моят другар пристигна у нас и предложи да го опитвам, тъй като е страховит. Затова употребявам Nivea Крем от години. Сега всички хора, които познавам, също употребяват крем Nivea “, споделя Джоан.

След като гледаха това видео, хората бяха шокирани и доста от тях споделиха, че те самите биха се втурнали да закупят продуктите на Nivea допустимо най-скоро.

„ Майка ми е на 90 години, всички я мислят за 20 години по-млада, тя също употребява Nivea “, написа един консуматор.

Продуктите на Nivea могат да бъдат открити в множеството супермаркети и аптеки, а Nivea Refreshingly Soft Moisturizer може да бъде закупен от Boots единствено за £2.
Replying to @louisesutton1 Thank you. ❤️

Междувременно Джоан по-рано сподели, че не прави „ нищо особено “, с цел да наподобява млада и продължава да яде пайове, даже когато прекарва по-голямата част от времето си в слънчева Испания.

" Не знам по какъв начин да се държа на 91 - просто се държа по този начин, както на 21. Винаги съм изглеждала млада и хората постоянно са шокирани, когато им кажа възрастта си. Не върша нищо особено, с цел да остана млада. Обичам пайове и британска кухня, тъй че даже в Испания се придържам към тази храна. Никога не напълнях. Мисля, че това евентуално е тайната на моята младост, просто обичам живота и в никакъв случай не съм мислила за напреднала възраст.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР