90-те определено бяха революционни години за модата! И без значение

...
90-те определено бяха революционни години за модата! И без значение
Коментари Харесай

25 модерни тенденции от 90-те, които се завръщат с пълна сила

90-те несъмнено бяха революционни години за модата! И без значение дали си обичала или ненавиждала дънковите гащеризони, чехлите, потниците с тънки презрамки и блузките над пъпа, те се завръщат с цялостна мощ сега и са тук, с цел да останат.

Днес ще те върнем малко обратно във времето и ще ти напомним по какъв начин изглеждаше с облеклата от 90-те, тъй като нищо чудно напълно скоро да се окажеш още веднъж облечена с тях.
 Искам по-плътни устни на мига! Edna предлага Искам по-плътни устни на мига!
Днес ще поемем по пътя на спомените и ще ви потвърдя със снимков материал, че модата в действителност се завръща от време на време, с някои съвременни детайли, несъмнено.

Чехли Adidas - започваме с обичаните джапанки на 90-те, които просто няма по какъв начин да се не помнят. Днес е извънредно съвременно да се носят освен на необут крайник, а и с чорапки, а ние не сме сигурни дали харесваме този метод.

 мода

Раница с животинки - през 90-те всички сладки аксесоари бяха супер съвременни, а да имаш раница с форма на животно беше цялостен шлагер, както и през днешния ден. Видяхме тренда на ревютата на Philipp Plein за сезон 2017/2018.

 мода

Шнола щипка - Дженифър Анистън ги използваше непрекъснато в "Приятели ", за какво да не ги използваме и ние през днешния ден?

 мода

А какво още се завръща на мода, вижте в галерията ни ТУК >>>

Искаш по-плътни устни? Виж какво ти предлага Edna.bg този месец и пробвай!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР