9 месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото

...
9 месеца това правителство го има благодарение на ДПС, защото
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов тласка България към избори, той е и авторът на меморандума

9 месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи, тъй като го поддържаме. Никой не е направил повече от нас, с цел да го има това държавно управление. Човекът, който желае да тласне към избори и това цели е моят другар Христо. Да бъда явен, индивидът, който тласка България към избори се споделя Христо Иванов. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Пеевски, Иванов избива комплекси и желае да е водач на нова партия. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи разкри и кой е създателят на меморандума, който изпокара ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

“Меморандумът, който е изработен е написан от Христо Иванов, другите му се подведоха, изложиха се и видяха, че всичко е с цел да се погълне страната ”, добави Пеевски.

Той разяснява, че сега няма диалози за бъдещето на държавното управление. “ДПС постоянно е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Да забележим какво вършат сътрудниците, само че това, което вършат не е обикновено ”, счита Пеевски. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР