9-и май е бил денят, в който Европа е била

...
9-и май е бил денят, в който Европа е била
Коментари Харесай

Димитър Данчев: БСП може да направи Европа по-обединена и по-силна

9-и май е бил денят, в който Европа е била същински обединена. А през днешния ден Европа е тежко разграничена от неравенства, от вътрешни междуособици. Европа е по-бедна и по тази причина са тези кавги в нашето общество. Европа има потребност от смяна, България също има потребност от смяна. Европа няма потребност от втора или трета скорост. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия Димитър Данчев.

,,Мнозина считат, че Европа няма по какъв начин да увеличи приходите, само че това може да се случи, в случай че се обединим за въвеждането на обединен европейски стандарт във връзка с заплатите и пенсиите'', уточни той.

,,В България е належащо да се възроди обществената правдивост и върховенството на закона. България няма потребност да изпрати в Европа следващите брюкселски служители, а имаме потребност от повече същински българи, които да пазят българския народен интерес. Вярвам, че нашите претенденти от Българска социалистическа партия ще създадат Европа по-социална, по-обединена и по-силна'', добави още Данчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР