87-годишният Стефан Янев е намерен убит вчера в блок 741

...
87-годишният Стефан Янев е намерен убит вчера в блок 741
Коментари Харесай

Мъж е открит убит, внучките му под ключ с години

87-годишният Стефан Янев е открит погубен през вчерашния ден в блок 741 в столичния квартал „ Люлин”. Той е разгласен за търсене на 12 февруари. Пенсионерът изчезва, откакто разкрива в предаването "Съдебен спор " по Нова телевизия, че трите му внучки са живеели в тотална изолираност и са държани под ключ от родителите в жилището им с години. Момичетата не са контактували с никого.

Децата в никакъв случай не са посещавали учебно заведение и в действителност са били заложници на родителите си, които „ не харесвали българското училище”. Вчера дъщерята и зетят на убития Стефан Янев, които са адвентисти, са арестувани.

Директорът на „ Социално подпомагане” – Люлин Димитрийка Цанова съобщи, че техен чиновник пристигнал в жилището, в който са били затворени децата, откакто получават сигнал от публицисти. Опитите да се доближи до фамилията и децата обаче били несполучливи. Родителите не са съдействали на обществените, които търсят помощ от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Когато чиновниците най-сетне съумяват да влязат в жилището откриват, че трите девойки са живеели в доста неприятни условия.

"Семейството очевидно е живяло в една стая, където имаше един диван и едно легло, имаше доста облекла, беше разбъркано ", обясниха обществените.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР