85-годишен мъж от окръг Колумбия намушка жена си до смърт,

...
85-годишен мъж от окръг Колумбия намушка жена си до смърт,
Коментари Харесай

Фатална порция: Мъж уби съпругата си, карала го да яде палачинки

85-годишен мъж от окръг Колумбия намушка жена си до гибел, оповестяват от полицията.

Стивън Шварц твърди, че е забил ножа в гърба на 81-годишната си брачна половинка Шарън в неделя, откакто тя се е пробвала да го накара да изяде още една порция палачинки, написа bTV.

Аз я убих. Не помня, беше луда борба “, споделя Шварц в полицейската кола.

Той е лежал неотдавна в болница поради душевен и физически проблеми, а откакто е изписан Стивън е трябвало да качи килограми.

Мъжът разказва брачната половинка си като " надзорник “, само че призна, че тя е правела всичко допустимо той да се възвърне по-бързо, тъй като го е обичала доста.

Съобщава се, че Шарън е сервирала палачинките на брачна половинка си, само че той се е разгневил, а по-късно я е намушкал.

След нападението Стивън се е опитал да се самоубие. Съседите са чули писъци и са повикали сина на старата двойка. Той е повикал кола за спешна помощ и двамата потърпевши са настанени в болница, където е оповестено, че Шарън е умряла.

" Искам да умра толкоз доста. Не претърпявам храната, а тя ме караше да хапвам и се карахме. Тя изпищя и я хвърли по мен. Имам две диагнози, меланхолия и отклоняване от храненето. Тя не заслужаваше това “, сподели Шварц на ченгетата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР