8 секунди - толкова бе времето, в което отборът на

...
8 секунди - толкова бе времето, в което отборът на
Коментари Харесай

Георги Николов разплака Септември и прати Бом Бок на финал

8 секунди - толкоз бе времето, в което тимът на Бом Бок води в резултата против Септември. И тези 8 секунди бяха изцяло задоволителни за победа, защото вторият подложен в схемата на Четвърта дивизия се поздрави с триумф със 72:70 (14:26, 18:11, 17:18, 23:15) над Септември, с цел да продължи към борбата за златните медали. Победният панер за Бом Бок пристигна от ръцете на Георги Николов, който наниза тройка с оставащи 8 секунди на часовника.
Септември бе доста по-активният отбор първоначално и стартира дуела с 10 безответни точки, като резервира двуцифрената си преднина до края на първата част - 14:26. Разликата се подвигна на цели 18 точки, само че символичните домакини дадоха отговор със серия от 16:3, с цел да се приближат на пет точки от противника си.

След почивката активът на Септември продължаваше да се държи в границите на 5-6 точки, а кулминационната точка пристигна в последния интервал, когато играчите на Бом се въодушевиха от безмилостните дейности на Николай Мораров, който вкара 13 точки единствено в последната част. Победата и мястото на финала за Бом пристигна с помощта на съвършена пукотевица от далечно разстояние на Георги Николов и добра отбрана в последните осем секунди.
Николай Мораров приключи с 34 точки и 10 битки за спечелилите, а 14 точки означи героят Георги Николов. За Септември капитанът Мартин Механджиев приключи с 18 точки, 15 битки и 7 асистенции, Александър Стоименов добави 18/4/5, Илиан Борисов записа 12 пункта и 5 овладени топки а с “дабъл-дабъл” 11 точки и 11 битки се отличи Ерик Вълчев.

РЕЗУЛТАТИ

ПРОГРАМА

Снимки: НАЛБ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР