76-годишният актьор, седемкратен победител в Мистър Олимпия и бивш губернатор

...
76-годишният актьор, седемкратен победител в Мистър Олимпия и бивш губернатор
Коментари Харесай

Шварценегер разказа защо майка му се страхувала за сексуалната му ориентация

76-годишният артист, седемкратен победител в Мистър Олимпия и някогашен губернатор на Калифорния, описа, че като младеж и мечтаещ да стане културист, е окачил плакати на боксьори, борци и културисти по стените на стаята си. Майка му реагирала доста ненадейно на това. Арни разказа историята на живота си в музея на Академията на срещата „ Вечер с Арнолд Шварценегер “.

Когато си представял бъдещето си като професионален бодибилдър, той сподели, че окачил фотоси на мускулести мъже без тениски по стените, с цел да се въодушеви от физическата им форма. Въпреки това, докато младежът окачвал такива плакати, майка му скрито плачела, вярвайки, че синът й има нетрадиционна полова ориентировка, написа Daily Mail.

" Майка ми постоянно гледаше тази стена и споделяше: " Всичките ти другари имат фотоси на девойки. " Къде бъркам? " - спомня си артистът.

В последна сметка тя се обърнала към локален доктор.

" Тя всеки ден плачеше пред стената, до момента в който не се обади на лекаря, нашия фамилен доктор. Попита доктора: " Можете ли да ми помогнете? Не знам дали нещо не е наред със сина ми, тъй като стената му е цялостна с голи мъже. Всички другари на Арнолд имат фотоси на девойки, окачени над леглата им. А Арнолд няма девойки ", споделя екшън звездата. Лекарят й споделил, че нищо ужасно не се е случило.

" Това е напълно обикновено за децата на тази възраст. Те боготворят мощните мъже. Не се тормозете за това. Той не е гей ", споделил лекарят й.



Шварценегер добави, че най-големият призрачен сън на майка му е бил да разбере, че момчето й не харесва девойки.

Арнолд сподели, че едни от основните му герои в младостта му са били звездата от Херкулес Сив Рийвс и британският културист Рег Парк. Той почнал да следи всичко, което правели, като четял всичко, което можело да се знае за спорта.

" Когато прочетох, че Рег Парк тренира пет часа дневно, подвига тежки тежести и прави 50-60 комплекта извършения и подвига 50 тона тежест дневно, направих същото. Родителите ми мислеха, че имам малко главоболие и мислеха, че пресилвам, бях захласнат и това е неприятно за здравето ми “, добави той.

Известно е, че звездата е съумял в бодибилдинга, дотолкоз, че той в действителност победи Рег през 1970 година на професионалното съревнование NABBA Mr Universe в Лондон.

Културистът имал сложни връзки и с двамата си родители, а Аурелия Ядрни Шварценегер в началото не одобрявала интереса му към създаване на мускулна маса, смятайки го за " несериозно занятие ".

Докато промотира книгата си Total Recall, артистът показа, че е имал бурна връзка и с татко си Густав Шварценегер, който е бил нацист.

Въпреки рецензиите на родителите си, Шварценегер става най-младият Мистър Олимпия през 1967 година на 20-годишна възраст.

По-късно се дами за Мария Шрайвър и в този брак се раждат четири деца. Актьорът има и извънбрачен наследник Джоузеф, който е роден от икономката на фамилията им.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР