72-годишната актриса Джейн Сиймор, известна у нас с култовата си

...
72-годишната актриса Джейн Сиймор, известна у нас с култовата си
Коментари Харесай

72-годишната Джейн Сиймор показа близнаците си, които роди на 44 години – „красавци“

72-годишната актриса Джейн Сиймор, известна у нас с паметната си роля в сериала „ Доктор Куин лечителката “ есиноним на прелест, гений и безконечна хубост в света на щоубузнеса.

Известна с многостранната си актьорска кариера, 72-годишната актриса краси екраните с изключителните си осъществявания от десетилетия.

Но с изключение на холивудска икона, Сиймор е и всеотдайна майка. Тя е познала провокациите и насладите на майчинството и е изпитала неповторимото прекарване да отглежда синове близнаци.

Сиймор, която е била омъжена и разведена четири пъти, е горда майка на Катрин (41) и Шон Флин (38) от брака й с Дейвид Флин.

Тя е майка и на близнаците Джон Стейси и Кристофър Стивън, 27, от брака й с режисьора Джеймс Кийч.

Кристофър е кръстен на починалия другар на Сиймор и артист от „ Супермен “, Кристофър Рийв, който умря през 2004 година

Пътят към майчинството

Пътят на Сиймор към майчинството имало доста трудности, като актрисата искрено показа пред People, че оплождането ин витро е довело до два спонтанни аборта, което съвсем предиздвикало нея и тогавашния й брачен партньор Кийч да изоставят очакванията си.

Но третата й бременност, на 44 години, се оказва сполучлива и довела  до раждането на нейните близнаци, Джон и Кристофър.

Момчетата са недоносени, родени шест седмици по-рано посредством незабавно цезарово сечение поради прееклампсия. Близнаците били изправени пред провокации през цялото време.

Бременността и раждането били изпълнени с риск и Сиймор и близнаците се разминали на косъм от трагичния излаз.

Джейн разкрива в изявление за Loose Women: „ Аз съвсем умрях с тях и бебетата съвсем умряха. “

Преждевременното раждане на близнаците означавало, че трябвало да бъдат подробно следени през първите дни. Сиймор разкрива, че и двете момчета са имали здравословни проблеми, като Джони даже е посинял на два пъти, откакто се е върнал вкъщи от болничното заведение.

Наскоро Сиймор показа стопляща сърцето фотография с към този момент порасналите си синове, които съгласно почитателите й са станали високи и красиви, извисяващи се над нея.

 Джейн Сиймор близнаци

Почитателите наводниха обявата с нежни мнения, казвайки: „ Обичам тази Джейн. Момчетата са толкоз красиви, а ти изглеждаш прелестно. “

„ И двамата имат твоите очи “, разяснява различен почитател.

Пътят на Сиймор като майка на близнаци, с всички провокации и триумфи, служи като доказателство за силата на майчината обич.

Дори в този момент, когато нейните високи и красиви синове близнаци стоят над нея, тя продължава да чества насладата от родителството и непреходната мощ на любовта.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР